Seuran esittely

NURMEKSEN NAISVOIMISTELIJAT RY
Nurmeksen Naisvoimistelijat ry on perinteikäs vuonna 1932 perustettu seura. Olemme aikaamme seuraava, ohjaajia ja johtokuntaa kouluttava. Naisvoimistelijat tarjoavat jumppaajille laadukasta, monipuolista ja terveyttä edistävää vapaa-ajan kuntoliikuntaa. Laadukkaiden tuntien sisällöstä vastaavat ammattitaitoiset, positiiviset ohjaajamme.

USKOLLISUUDEN KILTA
Nurmeksen Naisvoimistelijat ry:n Uskollisuuden Kilta on perustettu 1995 ja sen tarkoitus on koota seuran pitkaikaiset jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi piiriksi. Kiltaan voi liittyä 25 vuotta täyttänyt ja 5 vuotta johonkin naisvoimisteluseuraan kuulunut jäsen. Killan toimintaan kuuluu perinteisen kuntojumpan lisäksi teatteri- ja luontoretkiä, sisariltoja, talkoita ja vanhainkotivierailuja. Kiltalaisille järjestetään lisäksi valtakunnallisesti toimintaa Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n toimesta.

JOHTOKUNTA
Nurmeksen Naisvoimistelijoiden toiminnasta vastaa johtokunta. Seuran puheenjohtaja ja johtokunnan erovuoroiset jäsenet valitaan keväisin seuran vuosikokouksessa. Johtokunnan jäsenet tekevät tärkeää talkootyötä seuralle mm. varainhankinnan merkeissä ja talkoisiin ovat erittäin tervetulleita myös muutkin seuran jäsenet. Varainhankinnalla ja talkootyöllä voimme pitää jatkossakin kausimaksut mahdollisimman alhaisina, joten jokainen talkootunti on arvokasta työtä seuran hyväksi. Johtokunnan jäseniin voi ottaa yhteyttä ja esittää toiveita sekä antaa palautetta seuran toiminnan kehittämiseksi, tarvittavat tiedot löydät Yhteystiedot-sivulta.

Haluatko itse vaikuttaa seuran toimintaan ja esim. jumppatarjontaan? Tule mukaan johtokunnan toimintaan ja talkootoimintaan ottamalla yhteyttä johtokunnan jäseniin.

Nurmeksen Naisvoimistelijat ry on valittu vuoden 2010 Savo-Karjalan alueen Helmiseuraksi.

Toimintaamme tukee Nurmeksen kaupunki.