kausi alkaa 31.8.

30.8.2020

Syyskausi 2020 koputtelee jo ovella, ensi viikolla (31.8. - 6.9.) starttaa poikkeuksellisesti kaikki muut jumpat lukuunottamatta Saanamarian tiistain kuntontanssia ja Riitan torstain hyvinvointijumppaa! Eli kuntotanssi ja hyvinvointijumppa siirtyvät siis alkamaan 8.9. ja 10.9. ?

*Ensimmäisellä viikolla (31.8. - 6.9.) naisvoimistelijoiden jumppiin saa tulla tutustumaan ilmaiseksi (kuntotanssiin ja hyvinvointijumppaan pääsee myös tutustumaan ilmaiseksi viikkoa myöhemmin eli 8.9. ja 10.9.)

*Muistetaan pitää huoli käsienpesusta ja omat jumppa-alustat mukaan! (muut korona-ajan ohjeet kannattaa myös lukea läpi meidän facebook/instagram/nettisivuilta!)

*Syksyn 2020 kausimaksuihin tulee palautusmahdollisuus, mikäli kausi perutaan naisvoimistelijoista riippumattomista syistä! Niistäkin voit lukea tarkemmin meidän facebook/instagram/nettisivuilta!

*Kiltalaiset aloittavat jumpan 15min aikaisemmin, jolloin vaihto seuraavan ryhmän kanssa on väljempi!

*Pahoittelemme myös maanantain tehotreenin kellonaikaa, joudumme väistymään esimerkiksi kansalaisopiston varausten tieltä ja ainoa vapaat kellonajat löytyivät kaikki vasta seitsemän jälkeen! Onneksi kirjaston valmistuttua saadaan käyttöön jälleen yksi sali lisää, kun Kirkkokadun koulun alasali vapautuu muusta käytöstä! :)

Ihanaa alkavaa syksyä ja syyskautta kaikille! Pysytään terveinä!

<3 M